La Nostra Història

Refreskcat va néixer el 2006 com una alternativa nostrada a les marques de multinacionals. Des d’aleshores, el nostre objectiu ha estat oferir begudes refrescants d’alta qualitat, elaborades a Catalunya i fomentar la cultura, la llengua, les tradicions i l’esport de la nostra terra.

Elaborem tots els nostres refrescs amb els millors ingredients i amb aigua de km 0 que prové directament del Parc Natural de Sant Llorenç de Munt i l’Obac, un espai natural protegit que s’estén per part del Bages, el Vallès Occidental i el Moianès. 

A més, a Refreskcat etiquetem exclusivament en català i lluïm com a símbol el guarà català. Aquesta raça autòctona de Catalunya és la imatge de la nostra marca des dels inicis, època en què es va popularitzar en molts cotxes com una reacció a la prohibició de fer servir el ‘CAT’ a les matrícules. Amb els anys, l’ase de Refreskcat s’ha anat personificant i fins i tot ha guanyat un nom: Ruc Roc. Avui evoca una actitud divertida i familiar que celebra el fet de compartir moments entranyables al voltant d’una taula.

En l’àmbit cultural, a Refreskcat ens hem posicionat sempre al costat d’actes com la Diada Nacional de l’11 de Setembre, institucions com Òmnium Cultural, multitud de festes locals i tradicions de la nostra terra, com ara diverses diades castelleres. També patrocinem actes benèfics i esportius com curses, jornades excursionistes, marxes, etc.

Refreskcat és una iniciativa de Refresc Català, una empresa familiar amb més d’un segle de tradició en l’elaboració de refrescos. En fem de tota mena, des de sifons i gasoses seguint receptes centenàries, fins a noves varietats de begudes.

Qualitat

A Refreskcat busquem la màxima qualitat en tots els nostres productes i per això els sotmetem a una rigorosa anàlisi i a estudis per garantir que s’elaboren sota els màxims estàndards. Comptem amb el nivell superior del certificat internacional IFS, un exigent distintiu que s’atorga a les empreses que garanteixen el control de totes les etapes de fabricació i que confirma que els nostres refrescos són segurs i innocus.
Scroll to Top